Ledige stillinger i Guovdageaidnu-Kautokeino

Privat Omsorg Nord avd BPA Nord, Kautokeino

Brukerstyrt personlig assistent/tilkallingsvikar

Ønsker du en meningsfull og spennende jobb? Vil du utgjøre en forskjell i hverdagen til noen?
Da er det deg vi søker!

BPA Nord har behov for fleksible assistenter til en tøff mann i Kautokeino, som trenger tilkallingsvikarer som kan stille på kort varsel.

Passer utmerket for personer som liker praktiske oppgaver, daglige aktiviteter som er glad i å reise og å være sosial.

Assistenten må ha førerkort klasse B og må kunne kjøre bil til ulike ærender. Det er ønskelig med gode norskkunnskaper og/eller samiskkunnskaper.

Arbeidets art er hjelp til praktiske oppgaver i hjemmet og å være sjåfør til ulike ærender. Assistenten legger til rette for arbeidslederens ønske for aktivitet, stell av dyr og hverdagsplaner. Som BPA-assistent forventes det at man deltar aktivt i de daglige aktivitetene sammen med arbeidsleder og legger til rette for mestring og rehabilitering.

Daglige og ukentlige faste oppgaver som man forventer at assistenten skal ivareta blir regulert av dagsplan og ukeplan, eventuelt andre rutinebeskrivelser som man anser som nødvendig til enhver tid. De oppdateres ved behov.

Den vi søker må være pålitelig og imøtekommende, løsningsorientert, tilpasningsdyktig og serviceinnstilt. PON krever politiattest for sine ansatte.

Vi søker etter tilkallingsvikarer til dag/aftenvakter og helg, med oppstart snarest.
Opplæring vil bli gitt. Arbeidsgiver er Privat Omsorg Nord AS. Vi har ordnete arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn, samt pensjonsavtale for stillinger over 20%.

Høres dette interessant ut eller har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med avd. leder BPA Steffi K. Mathisen i Privat Omsorg Nord/BPA Nord på tlf. 400 06 228 eller send e-post til steffi@privat-omsorg.no

Søknadsfrist: Snarest, med oppstart etter avtale.