Litt om alt ved SHR

Det er døgnbemanning på Skibotn helse og rehabilitering. Vi har nattevakt i resepsjonen. 

Praktisk informasjon

Vi er her for deg

Skibotn helse og rehabilitering driver hjerte – og lunge- lungekreftrehabilitering, samt overvektsrehabilitering for Helse Nord og arbeidsrettet rehabilitering for NAV.

 

Rehabilitering hos oss!

Rehabiliteringen foregår i all hovedsak på dagtid mellom kl. 08:00 og 15:30

Det er døgnbemanning på Skibotn helse og rehabilitering. Vi har nattevakt i resepsjonen. Hvis det skulle oppstå akutt behov for hjelp finnes «alarmsnor» på bad og over senga på rommet. Skibotn helse og rehabilitering presiserer at det ikke er helsepersonell til stede på ettermiddag, kveld, natt og i helgene.

I løpet av tiden du er hos oss, vil du møte deltakere fra forskjellige rehabiliteringsgrupper. Det kan være aktuelt for deg å delta på aktiviteter sammen med disse gruppene, noe du vil finne informasjon om på timeplanen din.

Vi jobber sammen med deg mot dine mål. Ved å utøve profesjonell rehabilitering av høy kvalitet skal vi bidra til funksjonsforbedring, mestringsevne og økt livskvalitet.

Velkommen til oss!

 

Våre rom

Dersom du bor hos oss under oppholdet, vil du disponere rom med bad. Dersom du mister nøkkelen under oppholdet ilegges du et gebyr på kroner 700,-. Telefonnummeret til resepsjonen er 777 15 900.

Det er viktig at du gjør deg kjent med rømningsveier og nødutganger i tilfellet brann skulle oppstå. Samtlige rom er utstyrt med varmeindikatorer og røykvarslere som utløser kraftige, automatiske varselklokker ved røykutvikling. Hold døra til badet lukket når du dusjer, slik at dampen ikke utløser alarmen.

 

Mat og øvelsekjøkken

Vi har en lys og luftig kantine tilknyttet kjøkkenet som tilbereder sunn, god mat. Det serveres fire måltider i løpet av døgnet, spisetider står på tavla ved resepsjonen. Du kan også, etter avtale, benytte deg av øvelseskjøkkenet.

Hvis du har matallergi, er det viktig at du gir beskjed til resepsjonen snarest. Personalet på kjøkkenet har lang erfaring med å lage allergivennlig mat, og vil tilrettelegge kosten for deg.

 

 
 

Fasiliteter

Under oppholdet har du tilgang på husets fasiliteter; treningsrom, gymsal, glasspaviljong, badstue og basseng.

Vi har elsykler, vanlige sykler og sparker tilgjengelig for utlån. Ved resepsjonen finner du utstyr som refleksvester, isbrodder og staver for stavgang.

 

Vi presiserer

Vi har nattevakt i resepsjonen. Hvis det skulle oppstå akutt behov for hjelp finnes «alarmsnor» på bad og over senga på rommet.

Det ikke er helsepersonell til stede på ettermiddag, kveld, natt og i helgene.

Vennligst unngå bruk av parfyme under oppholdet ved senteret.

Vi gjør oppmerksom på at Skibotn helse og rehabilitering er et røykfritt område.

Området er alkohol og snusfritt

 

Om oppholdet

 

Under oppholdet har du tilgang på husets fasiliteter; treningsrom, gymsal, glasspaviljong, badstue og basseng.  Vi har elsykler, vanlige sykler og sparker tilgjengelig for utlån. Ved resepsjonen finner du utstyr som refleksvester, isbrodder og staver for stavgang.

Vi vektlegger en kombinasjon av helse, kultur og miljø og tilbyr blant annet:

  • organiserte aktiviteter alle hverdager og enkelte ettermiddager

  • tilgang til sykler, sparker, refleksvester, brodder og staver

  • basseng, badstue

  • trimrom med vekter og sykler

  • gymsal

  • vaskemaskin

  • øvelseskjøkken

skibotn helse og rehabilitering

Kontakt oss

Telefon
+47 777 15 900

Skibotn: Gammelveien 29

Kontakt oss

Skibotn: Gammelveien 29

Telefon: 777 15 900

skibotn helse og rehabilitering