Rehabilitering ved SHR

Vi har avtale med Helse Nord om rehabilitering innenfor hjerte, lunge, lungekreft og overvekt og avtale med NAV om arbeidsrettet rehabilitering.

Rehabiliteringstilbud ved SHR

Vi er her for deg

Vi har avtale med Helse Nord om rehabilitering innenfor hjerte, lunge, lungekreft og overvekt og avtale med NAV om arbeidsrettet rehabilitering.

 

Rehabilitering hos oss!

Oppholdet hos oss skal gi deg bedre funksjonsnivået både fysisk, psykisk og sosialt og bidra til økt selvkontroll og større tilfredshet. Gjennom erfaringer og kunnskap om egen sykdom og livssituasjon får du bedre mestringsevne og økt livskvalitet.

Vi kan ikke forandre livet ditt for deg, men vi kan gi deg gode råd basert på mer enn 20 års erfaring. Våre  knapt 50 ansatte representerer et bredt og godt, tverrfaglig miljø, og sikrer at du har en varig effekt av rehabiliteringsoppholdet hos oss.

Visjonen vår

Oppholdet hos oss skal gi deg bedre funksjonsnivå og ha varig effekt.

Vi jobber sammen med deg mot dine mål. Ved å utøve profesjonell rehabilitering av høy kvalitet skal vi bidra til funksjonsforbedring, mestringsevne og økt livskvalitet.

Velkommen til oss!

 

HJERTEREHABILITERING

Rehabilitering er en viktig del av behandlingen i forbindelse med hjertelidelse. Hjerterehabilitering gir økt arbeidskapasitet, bedre livskvalitet og mestring, og kan være like viktig som medikamenter.

 

LUNGE- OG LUNGEKREFT REHAB

Rehabiliteringsoppholdet gir deg ny kunnskap om lungesykdom, riktig bruk av medisiner og fysisk aktivitet.

 

 
 

REHABILITERING VED SYKELIG OVERVEKT

Opptrening og livsstilsbehandling i samarbeid med Senter for Sykelig Overvekt (SSO) ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) etter avtale med Helse-Nord.

 

ARBEIDSRETTET REHABILITERING

Dagtilbud for deg som er sykmeldt eller har nedsatt arbeidsevne og trenger hjelp til å komme i arbeid. Tilbudet er i hovedsak for personer med psykiske lidelser (angst, depresjon) og muskel- og skjelettlidelser. Varighet 2-4 uker.

 

PRIVATBETALT  REHABILITERING

Føler du at motivasjonen har sviktet, eller er du usikker på om du gjør ting riktig?

Passer for: 

Dette kurset passer for deg som tidligere har deltatt på hjerte-, lunge eller arbeidsrettet rehabilitering og som trenger ny motivasjon og støtte. 

Under oppfriskningsoppholdet får du blant annet: 

 • full tilgang til all undervisning og treninger som gjennomføres på det kurset som passer for deg

 • individuell samtale med veileder om motivasjon og målsetting

 • tilgang til basseng, badstue og treningsfasiliteter

 • nytt treningsprogram til bruk etter kurset og ytterligere veiledning ved behov 

Ta kontakt for pris.

OM OPPHOLDET

 

Rehabiliteringen foregår i all hovedsak på dagtid mellom kl. 08:00 og 15:30. 

Under oppholdet har du tilgang på husets fasiliteter; treningsrom, gymsal, glasspaviljong, badstue og basseng.  Vi har elsykler, vanlige sykler og sparker tilgjengelig for utlån. Ved resepsjonen finner du utstyr som refleksvester, isbrodder og staver for stavgang.

Vi vektlegger en kombinasjon av helse, kultur og miljø og tilbyr blant annet:

 

 • organiserte aktiviteter alle hverdager og enkelte ettermiddager

 • tilgang til sykler, sparker, refleksvester, brodder og staver

 • basseng, badstue

 • trimrom med vekter og sykler

 • gymsal

 • vaskemaskin

 • øvelseskjøkken

KANTINE & MAT

Vi har en lys og luftig kantine tilknyttet kjøkkenet som tilbereder sunn, god mat. Det serveres fire måltider i løpet av døgnet, spisetider står på tavla ved resepsjonen. Du kan også, etter avtale, benytte deg av øvelseskjøkkenet. Hvis du har matallergi, er det viktig at du gir beskjed til resepsjonen snarest. Personalet på kjøkkenet har lang erfaring med å lage allergivennlig mat, og vil tilrettelegge kosten for deg.

ROM OG ALARMER

Dersom du bor hos oss under oppholdet, vil du disponere rom med bad. Dersom du mister nøkkelen under oppholdet ilegges du et gebyr på kroner 700,-. Telefonnummeret til resepsjonen er 777 15 900.

Det er viktig at du gjør deg kjent med rømningsveier og nødutganger i tilfellet brann skulle oppstå. Samtlige rom er utstyrt med varmeindikatorer og røykvarslere som utløser kraftige, automatiske varselklokker ved røykutvikling. Hold døra til badet lukket når du dusjer, slik at dampen ikke utløser alarmen.

VIKTIG

 • Vennligst unngå bruk av parfyme under oppholdet ved senteret.
 • Vi gjør oppmerksom på at Skibotn helse og rehabilitering er et røykfritt område.
 • Vi har nattevakt i resepsjonen. Hvis det skulle oppstå akutt behov for hjelp finnes «alarmsnor» på bad og over senga på rommet.
 • Vi presiserer at det ikke er helsepersonell til stede på ettermiddag, kveld, natt og i helgene.

Vi ser frem til tiden sammen med deg, og ønsker deg lykke til!

skibotn helse og rehabilitering

Kontakt oss

Telefon
+47 777 15 900

Skibotn: Gammelveien 29

Kontakt oss

Skibotn: Gammelveien 29

Telefon: 777 15 900

skibotn helse og rehabilitering